Over ons

Talent Academy Group

Voor persoonlijke en teamontwikkeling is bepaald gedrag nodig. Gedrag dat wij op verschillende manieren aanmoedigen en optimaliseren. Talent Academy Group schept voorwaarden voor succes. Omdat iedereen het recht heeft zijn of haar unieke talent te ontwikkelen. Het is keihard werken. Samen gaan we de strijd aan. Wij werken voor mensen en organisaties die het beste uit zichzelf willen halen.

Maak een afspraak
“Wij vinden het belangrijk dat de mens centraal staat. Of dat nu bij een topclub uit de sport is of een organisatie uit het bedrijfsleven. Mensen zorgen altijd voor het succes. Natuurlijk zijn daar processen en afspraken voor nodig. De mens maakt het onderscheid.”

Van goed naar goud

Bewustwording, beweging, beleving en borging. Dat zijn voor ons de essentiële stappen in het proces om jou en jouw team verder te helpen naar goud.

Dat doen we al sinds 11 maart 2002, in de topsportwereld is Talent Academy Group marktleider. Hoe dan? Natuurlijk zijn er modellen en theorieën, maar we staan bekend om ons maatwerk en jarenlange ervaring in de absolute top. Verwacht van ons geen ingewikkelde trajecten, maar actie, hier en nu.

Wij werken voor mensen en organisaties die het beste uit zichzelf willen halen. Ondernemers en teams, sporters en artiesten, die de wereld willen veroveren. Wij herkennen die ambitie, dus onze betrokkenheid is grenzeloos. Alles moet kloppen: fysiek, mentaal, sociaal. Dat kun je trainen. Wij noemen dat prestatiecoaching.

Talent Academy Group, voorheen onder de naam De Talentenacademie, is opgericht door Marco Hoogerland.

Wie zijn wij?

Meer informatie over: Marco Hoogerland

Marco Hoogerland

Eigenaar

Marco is, als ondernemer in hart en nieren, de grondlegger van alle labels binnen de Talent Academy Group. Als ervaren performance coach staat hij aan de zijlijn van successen van topsporters, artiesten, managers en ondernemers op de hoogste niveaus.

Meer informatie over: Joost Leenders

Joost Leenders

Mede-eigenaar

Joost is mede-eigenaar van de Talent Academy Group en dagelijks actief als performance coach aan de absolute top in binnen- en buitenland. Direct naar de kern, relativeren, focus op prestatie.

Meer informatie over: Wietske Idema

Wietske Idema

Mede-eigenaar

Als mede-eigenaar van Talent Academy Group confronteert Wietske als prestatiecoach consequent en eerlijk. Ze begeleidt sporters, toptrainers en teams van talent naar succes. Wietske laat mensen écht nadenken.

Organisatie

Meer informatie over: Greetje Derks

Greetje Derks

Operationeel Manager

Meer informatie over: Sabine Verdaasdonk

Sabine Verdaasdonk

Medewerker Binnendienst

Meer informatie over: Lizzy Bongers

Lizzy Bongers

Backoffice

Meer informatie over: Jacqueline Loonen

Jacqueline Loonen

Financieel medewerker

Meer informatie over: Jelle Galema

Jelle Galema

Medewerker sales

Jelle maakte op twintig jarige leeftijd zijn debuut voor het Nederlands elftal waarmee hij uiteindelijk tot 89 interlands is gekomen. Sinds 2014 is Jelle betrokken geraakt bij Talent Academy Group, eerst zelf als cliënt en nu als prestatiecoach en medewerker sales. Zijn passie ligt bij het delen van zijn ervaringen en het helpen van (jonge) professionals die gebrand zijn om het maximale uit zichzelf te halen, zowel op het sportveld als in de maatschappelijke carrière.

Trainers/Coaches

Meer informatie over: Gijs van Helvoort

Gijs van Helvoort

Prestatiecoach

Gijs is een enthousiaste prestatiecoach met een open, kritische blik. Hij kijkt graag naar de omgeving en oorsprong van een sporter om vanuit daar gedrag te herkennen, te verklaren en vervolgens te sturen. Gijs weet als geen ander wat de nieuwe generatie bezighoudt.

Meer informatie over: Dirk Marcellis

Dirk Marcellis

Prestatiecoach

Dirk is voormalig profvoetballer van onder meer PSV, AZ, NAC Breda, PEC Zwolle en het Nederlands elftal en weet daarom wat er wordt gevraagd in de absolute top. Deze ervaring wil hij graag anderen meegeven. Als prestatiecoach begeleidt hij zowel in de topsport als in het bedrijfsleven mensen en teams om hun doelen te bereiken.

Meer informatie over: Tim Swaen

Tim Swaen

Prestatiecoach

Tim is al zijn hele leven actief in de hockeywereld, waarin hij 9 jaar lang in de hoofdklasse in Nederland heeft mogen spelen. Daarnaast maakte Tim op zijn 30e zijn debuut in het Nederlands Elftal. Door zijn achtergrond in de topsport in combinatie met zijn achtergrond in de psychologie en sociologie is hij gefascineerd geraakt door alles wat met presteren onder druk te maken heeft.