Jouw doel is nog beter worden als topsporter

Jouw droom waarmaken

Daar gaat het om. Je hebt een groot talent en je wilt niets liever dan presteren. Je droom waarmaken. Daarvoor moet je hard trainen, dat is logisch. Maar er is meer nodig. De wetten van de topsport zijn keihard, dus alles moet kloppen: fysiek, mentaal, sociaal. Ook dat kun je trainen. Wij helpen je daarbij. Dat noemen we prestatiecoaching.

De top halen met jouw talent

Als je met talent de top kon halen, zou De Talentenacademie niet bestaan. Dan ging het vanzelf. Maar wie de top haalt, heeft lang niet altijd het meeste talent. Die heeft wel zelfkennis, vertrouwen en een enorme drive. Dat zijn precies die zaken die wij coachen. Met maatwerk en jarenlange ervaring helpen we jou met het halen van de absolute top.

Jou helpen bij de juiste keuzes

Wij vertellen je altijd de waarheid. We oordelen niet, maar wijzen wel op de consequenties van keuzes die je maakt. En samen maken we een plan om de juiste keuzes te maken. Dat is helemaal niet eenvoudig als de druk groot is en je leven onder een vergrootglas ligt. Die brei aan gedachtes, twijfels en verleidingen helpen we ontrafelen. Je wordt je bewust van jezelf. Dat geeft je de rust om je droom na te jagen. Om iets unieks te presteren.

Ruim 20 jaar aan de zijlijn van successen van topsporters, ondernemers en organisaties

Wij werken samen met