Talent Academy Group

Voor persoonlijke en teamontwikkeling is bepaald gedrag nodig. Gedrag dat wij op verschillende manieren aanmoedigen en optimaliseren. Talent Academy Group schept voorwaarden voor succes. Omdat iedereen het recht heeft zijn of haar unieke talent te ontwikkelen. Het is keihard werken. Samen gaan we de strijd aan. Wij werken voor mensen en organisaties die het beste uit zichzelf willen halen.

Maak een afspraak

“Talent is het hebben van een afwijking”

Alles voor optimaal prestatiegedrag

Bewustwording, beweging, beleving en borging. Dat zijn voor ons de essentiële stappen in het proces om jou en jouw team verder te helpen naar goud.

Dat doen we al sinds 11 maart 2002, in de topsportwereld is Talent Academy Group marktleider. Hoe dan? Natuurlijk zijn er modellen en theorieën, maar we staan bekend om ons maatwerk en jarenlange ervaring in de absolute top. Verwacht van ons geen ingewikkelde trajecten, maar actie, hier en nu.

Wij werken voor mensen en organisaties die het beste uit zichzelf willen halen. Ondernemers en teams, sporters en artiesten, die de wereld willen veroveren. Wij herkennen die ambitie, dus onze betrokkenheid is grenzeloos. Alles moet kloppen: fysiek, mentaal, sociaal. Dat kun je trainen. Wij noemen dat prestatiecoaching.

Talent Academy Group, voorheen onder de naam De Talentenacademie, is opgericht door Marco Hoogerland.

Ons team

Dirk Marcellis

Performance coach

Gijs van Helvoort

Performance coach

Jelle Galema

Sales medewerker

Joost Leenders

Eigenaar en performance consultant

Lizzy Bongers

Backoffice medewerker

Marco Hoogerland

Oprichter, eigenaar en performance consultant

Sabine Verdaasdonk

Medewerker binnendienst

Tim Swaen

Performance coach

Wietske Idema

Eigenaar en performance consultant